Smärta

Ångest

Rädsla

Ensamhet

Ord som de flesta vill försöka undvika att komma alltför nära i upplevelserna herunterladen.

Men vi glömmer så lätt bort att de vart och ett bara utgör den ena sidan av var sin skala, där rmotsatsen definieras som en identlisk spegling , bara med just motsatt betydelse gekaufte steam spiele erneut herunterladen. Hur skulle Gud kunna bli trovärdig utan sin mörke ständige följeslagare som vi konstruerat bara för vår egen skull?

Vad som för den ene upplevs som smärtsamt, kan för den andre vara en skön befrielse från något som är långt mera smärtsamt, ja kanske upplevas som rent njutningsfyllt i jämförelse med vad som upplevts tidigare anno 1701 download vollversion kostenlos. Den som aldrig varit rädd, har nog även svårt att förstå innebörden av trygghet. Hur ska vi kunna glädjas åt vårens värmande sol om vi aldrig någonsin frusit usb treiber windows 7 kostenlosen?

Sorgen och glädjen är bara två motstående riktningar på samma skala och som alltid måste utgå från ens egna upplevelser. Ju djupare sorg vi genomlidit, desto noggrannare uppfattas varje liten glädjestund kalender zum kostenlosen. Vi behöver gråta för att kunna skratta och vi behöver smärtan för att kunna njuta.