Om du tittar på detta filmklipp, kommer du att se en bråkdel av Andromedagalaxens ca 200 000 000 000 stjärnor, alltså ca 200 miljarder grovt räknat herunterladen. Klicka här

Skippa annonsen i början genom att trycka Skip Ad pixelmon herunterladen.

Det som ser ut som ett tätt damm av små, små ljuspunkter är alltså var och en en sol med flera ljusårs avstånd emellan herunterladen. De större ljuspunkterna torde vara stjärnor i vår egen orionarm som slinker med i perspektivet.

Ett ljusår är ca 946080000000 svenska mil mac os mavericks herunterladen.

I vår galax Vintergatan beräknar man att det finns ca 130 miljarder stjärnor, eller solar om man så vill.

Enligt de senaste uppskattningarna finns det minst 300 miljardet galaxer av motsvarande genomsnittsstorlek, iinom vår synliga del av universum sunrise mms herunterladen.

I en människokropp finns det ca 50 000 000 000 000 celler och multiplicerar vi det med de 6 miljarder människor som bebor vår planet, får vi ett tal som ungefär motsvarar hur många stjärnor det handlar om totalt windows 7 installationsdatenträger herunterladen.

Bara runt våra två största gasplaneter Jupiter och Saturnus snurrar över 60 månar runt dem vardera.

På två av dessa finns vatten i sådan form att liv skulle kunna utvecklats, nämligen Jupiters måne Europa och Saturnus måne Triton u boot simulator 2 world war full version for free.

Antalet planeter och månar som snurrar runt vår sol, tycks ha bildats ur gas och stjärnstoff på ett rätt typiskt sätt enligt naturlagar som är univeriella top 100 deutschland kostenlos. Sannolikheten att det ser ungefär likadant ut kring andra solar är således utomordentligt stor.

Om vi nu till antalet stjärnor i universum adderar en sisådär 10 planeter med månar kring flera av dem, så förstår vi att livet har goda möjligheter att uppstå på fler platser än på jorden herunterladen. Dessutom pekar mycket på att livet har uppstått minst 3 gånger helt skilt från varandra här på jorden, så det förefaller heller inte vara så svårt att koka fram lite organisk massa som kan föröka sig och ha metabolism inom sig, bara man har ett par tusen millioner år på sig herunterladen.

Om vi nu ska tro på att det finns en enda gud som skapat allt detta, måste den stackarn börja vara rätt utsliten vi d det här laget.

Kanske har gud också ""gått in i väggen" och det är därför det ser ut som det gör, för en allsmäktig gud skulle väl aldrig komma på iden att skapa en ondskans makt. Och denna ondskans makt torde ha börjat bli rätt sliten den också, utifrån vad vi idag vet om kosmos storhet.

Om Jesus dog på korset för mänskligheten, måste man fråga sig – vilken av dem ?