Om mig

Goran-JEgenföretagare med tids- och rums-uppfattning

Föddes våren 1954 i Dikanäs
Gick de första 7 åren i Storsele skola
Vidareutbildade mig i Vilhelmina och Umeå
Gjorde militärtjänsten på K4som sergeant i jägarpluton 3
ASEA och Volvo BM blev mina instegsjobb som produktionstekniker webseiten vollständig herunterladen.
Startade mitt första egna aktiebolag vid 26 års ålder

Intressen:

Att studera och lära mig nya saker samt att omsätta mina kunskaper i aktivt skapande herunterladen.

När samarbetet mellan mina händer och min hjärna fungerar som bäst tycker jag det känns som att lyssna på vacker musik – händernas musik contributions from wdr mediathek.

 

Engagemang

För närvarande är jag hårt engagerad i att få till stånd en miljöanpassning av Vattenenergibaserad elproduktion samt att lyfta fram orättvisorna från förra seklet gentemot befolkningen här i inlandet spiel hay day herunterladen.

Det gäller såväl hur enskilda småbrukare kördes över för bolags- eller statsmaktens intressen, såväl som hur hela grupper av befolkningen trängdes undan för stoorsamhällets framfart i typisk kolonialmaktsanda herunterladen.

Vidare försöker jag hänga med i forskningsrön som rör vår livsmiljö och känner stark anknytning till allt levande som i alltför många fall missgynnats av vårt eget välståndssökande och överkonsumtion herunterladen.

Kontaktuppgifter:

Tel: 070-5859848 Mail: 3pigjz@gmail.com
Adr: Norra Tresund 100 / 912 99 Vilhelmina