…som skyddar individen mot maktövergrepp !

I USA skulle knappast den svenska knivlagen kunnat gå igenom kongressen Make bag calendar yourself for free.

Poliser som tappat bort sin position i samhället försöker dock där som här att själva forma lagtolkningen efter situationen de ställ inför staroffice 9 kostenlos downloaden vollversion.

Men ibland möter de på personer som kan sin författning och blir då helt ställda.

 Se detta rent komiska spektakel, där en uppblåst polis tror att uniformen räcker för att andra ska underkasta sig påhittade regler ie 11 herunterladen.

Eller det här bemötandet av en som tagit på sig mer än uniformen trots att han är civil kostenlose 3d spiele herunterladen!

Kunskap är makt och småpåvar i för stor uniform finns överallt.

Den svenska vapenlagstiftningen är ett sammelsurium av detaljregler och ett lapptäcke av bestämmelser som i många fall inte går att finna något logiskt stöd för new font. Jag menar till och med att det är omöjligt för en jägare idag att till punkt och pricka följa alla de överlappande bestämmelserna som i sig inbjuder till godtycklighet från ordningsmaktens företrädare video aus mediathek downloaden online.

Den s.k. Knivlagen är bara ett fragment av dela denna ordning av övergrepp mot våra personliga konstitutionella rättigheter, som ligger inbyggda i svensk vapenlagstiftning för privat vapeninnehav youtube videosen freeware.

Staten däremot kan bryta mot sina egna beslut precis hur som helst utan påföljder och exportera vapen till diktaturer hellre än gärna itunes for free.

Sverige behöver en författningsdomstol.