När man som helnykter inbjuds till en festlig sammankomst, har det slagit mig hur det har utvecklats en hel kultur kring hur man ska bete sig mot och med varnadra wwe spiele kostenlos downloaden.

Välkomstdrinken tycks bli alltmer obligatorisk, liksom begreppet minglande!

Med minglande förstår jag att man ska låtsas vara världsvan och fylla ljudrummet med fullständigt oväsentligt pladder om absolut inget av värde eller betydelse free youtube to mp3 converter for free 2013. Det tycks mig mera gå ut på att man ska visa upp sitt yttre, än att ens försöka finna en djupare kontakt med andra närvarande skins minecraft downloaden.

Glaset i handen har nu ersatt 60- och 70-talets cigarett som protes för bristande självsäkerhet. Det fordras en hel del självkontroll för att stå rak med händerna utefter sidorna och föra en intellektuell kommunikation herunterladen.

Intelligens är det sexigaste jag vet, men champagneglaset utgör inte någon symbol jag kopplar till intelligens.

Jag brukar erbjudas ett glas "alkoholfritt" och många är väldigt noga att förklara för mig vilket glas som är avsett för mig, men ett glas förutsätts jag hålla i handen, även fast jag inte alls har något behov därav where to books for free.

Sedan kommer vi till det där med "skål", där alla förväntas delta i ett stiliserat och oerhört ordfattigt hyllande av något oväsentligt, som till exempel att man träffats för att fyllna till så pass att man vågar pröva på att bli intima med varandra herunterladen.

För mig innebär skålandet bara ytterligare ett attribut för alkoholkulturen som ligger som en tung våt filt över mänskilghetens sociala tillkortakommanden games herunterladen gratis.

Om jag helt enkelt vägrar ta ett glas och tillika vägrar medverka i skålningsritualierna, ses jag som antipatisk mot alla övriga klingelton miss marple herunterladen.

Men väl kommen förbi de inledande uppstyltade samtalen och hälsningsfraserna, ser jag då fram emot åtminstone ett enda samtal som ger mig själv något som utvecklar mig som människa eller ger mig fördjupad insikt om något av betydlese apk sicher downloaden.

Men se precis i samma takt som människorna börjar öppna sig, sänker alkoholen graden av intellekt i argumenten och snart så blir det dags för de spritångande närgångna förklaringar över hur förnämlig person jag egentligen upplevs vara och hur mycket man beundrar min karaktärsfasthet herunterladen. Detta övergår dock relativt snabbt till smått provocerande utmaningar i vilka man enkelt kan skönja en personlig avoghet mot mig eller mindrevärdeskomplex inför mitt nyktra tillstånd.

När jag var yngre brukade detta snart nog utmynna i direkt fysisk utmaning och kraftmätning, men med stigande ålder har detta tillstånd övergått i att hjälpa mig ändra på mig så att jag ska få flera vänner.

Behöver jag tillägga att jag inte är så förtjust i att delta i bjudningar och allahanda festligheter ?