VK:s öppna klotterplank ”Tyck till om Vilhelmina” fångar av och till mmin nyfikenhet med sina olika inlägg.

Tyvärr verkar det som att flerparten av insändarna inte vågar stå för sina åsikter genom att underteckna med sina äkta identiteter.  Samma beteende återfinns i ungdomskulturer där särskilda ”appar” till smarta (????) mobiler och surfplattor möjliggör adresserandet av oförskämda anklagelser och ren ryktesspridning under skydd av just —– ANONYMITET herunterladen.

Mina funderingar går i två riktningar:

1. Att göra det till en hederssak att alltid stå för sina uttalanden och åsikter skulle ge en ärligare chans till de som ansätts i inläggen och samtidigt troligen sanera en hel del av de hätskaste utfallen beste musik download app kostenlos. Kanske skulle man lägga ut IP-adresserna tillhörande varje inlägg ?

2. När man har så tydliga politiska åsikter om vad man vill att politikerna ska åstadkomma, vore väl det rimligaste att man ansluter sig till någon politiskt partiorganisation och börjar ta ansvar för att i praktiken se till att det man vill ha gjort även blir genomfört programm um videos aus dem internet zuen. Att kräva av andra att de ska tjäna ens egna önskemål förefaller minst sagt en smula bortskämt.

Som svensk medborgare har man två möjligheter forest noise for free. Den ena är att själv engagera sig politiskt och driva sina önskemål enligt demokratins spelregler. Det andra är att välja vem eller vilka man ger sitt förtroende att ta besluten åt en själv och vara nöjd med vad man då får tomtom new maps. Till extra hjälp har man möjligheten att personkryssa en person på valsedeln, till vilken man känner särskilt stort förtroende. Väljer man det senare alternativet, så anser jag att man sedan har att acceptera och vänta till nästa val med att korrigera felaktiga förtroendeval eos utility vollversion downloaden.

Eller om man sammanfattar det på ren Vilhelminasvenska:

Engagera dig själv politisk eller rösta och håll tyst! Det gnälls alldeles för mycket av sådana som är för lata att engagera sig själva och för fega för att stå upp för sina åsikter excel calendar 2020. Vad har det blivit av det rakryggade släkte som en gång skapade kultur  i vildmarken ?

P.S. Visst är det ett märkligt bipolärt mönster som utspelar sig på fru Normans privata blogg herunterladen? Hon har ju gjort sig känd som drottningen av klippa-och-klistra-bloggandet, kombinerat med lite privat tyckande om mat, resor och livets allmänna djävligheter whatsapp für pc windows 7 kostenlos deutsch.

Men så emellanåt dyker det upp inlägg som bär den karaktäristiska prägling som kännetecknar ärkepatriarken själv.  Kan det vara så att han som svor att aldrig mera besöka det öppna forumet,  utan skulle hålla till enbart på den åsiktsrensade arenan kallad ”sossebloggen”, nu själv smyger runt i anonymit på partikamratens privata blogg, men inte törs stå för det genom att underteckna med vem som faktiskt författat inläggen keyboard noten kostenlosen? Inget nytt under solen i så fall. D.S.