Personkryssen är nu räknade.

För min egen del kan jag notera att ca 3 gånger fler väljare har valt att kryssa just mitt namn på valsedeln, än vid förra valet kirchenheft vorlage in word zum downloaden.

Detta trots (eller kanske just därför) att jag inte brytt mig om att driva någon personvalskampanj.

Jag ska erkänna att jag direkt efter preliminära valresultatet funderade på om det verkligen var värt att fortsätta inom politiken, då jag uppfattar att flertalet väljare måste vara både blinda och döva inför vad jag själv ser som uppenbart herunterladen!

Visserligen har vi gått framåt som parti, men jag siktar mot en verklig och genomgripande uppryckning för vår kommun, vilket kräver betydligt större  väljarförtroende för att kunna genomdrivas i rimlig tid skype downloaden op macbook air.

Personrösterna har dock fått mig att besluta mig för att fortsätta en mandatperiod till. När 80 väljare riktar sin förhoppning till mig personligen, så som nu skett, skulle jag känna det som att jag lurat och svikit dem, ifall jag kliver av den politiska scenen.  Jag tolkar det som att vi åtminstone är 81 personer i Vilhelmina som vill precis samma sak och jag kommer att försöka nå fram till var och en av dessa mina medkämpar, för att få dem alla att ansluta sig till vår rörelse och bli medlemmar i Kristdemokraterna i VIlhelmina.  Tillsammans ska vi driva en valrörelse under nästa 4 år, för att 2018 koma ut som odiskutabla valvinnare och kunna genomdriva de förändringar som kan bli vändpunkten herunterladen.

Det speciella med personrösterna är just att de är så …….”personliga”. (?)

Tack för allt förtroende jag fått herunterladen.

Se hela reultatet