Dagens media i Sverige tycks alltmer anse sig kunna sätta sig över samma lagar som alla vi andra ska ha att rätta oss efter.

Den ena personliga snaskigheten efter den andra avslöjas i ett taktiskt utstuderat tidsschema strax innan valet arte beiträge downloaden. Hur man kunnat åsidosätta banksekretessen i fallet Jimmy Åkessons kontotransaktioner är lika oroande som Googles bakdörr för Kinesiska diktatorregimen att kunna hålla koll på alla oppositionella herunterladen.

I Kina är det statsmakten medan samma roll i Sverige upptas av mediamaffian.

Reportrar och journalister har den bestämda uppgiften att granska makten i dess officiella form, men ingen har givit dem rätten att angripa enskilda personer som de finner misshagliga efter eget gottfinnande herunterladen.

Jag undrar hur resultatet av en motsvarande intim granskning av journalisterna själva skulle falla ut ? Statistiskt har ju yrkeskåren mediafolk visat sig ha särskilt hög andel med alkoholproblem,  och det skulle inte vara särskilt svårt att förstöra karriären för många av dem genom samma snaskiga utredningsmetoder som de själva nyttjar 10€ gutschein einfach gratis app herunterladen bei check24.

Jag anser att oavsett vad man tycker om Jimmy Åkesson, har man ingen rätt att snoka i hans banktransaktioner, så länge vi har en benksekretess nintendo 3ds romsen.