Vår gamla bäddsoffa var hård och obekväm och bidrog till att  man längtade till sängen.

Sängen var det ultimata rehabiliteringsverktyget och en underbar motpol mot varje slitsam arbetsdag herunterladen.

När min sambo Dao så berättade att hon beställt en ny stor vinkelsoffa, kom givetvis den konservative strutten på att det väl var onödigt och att vi nog klarade oss med den soffa vi vant oss vid brickshooter egypt vollversion kostenlosen.

Men när hon bestämt något…………..

Så bar det då till att frakta hem eländet; jag säger inget mer…

Väl monterad och på plats – förändrades livet worms 3 kostenlosen! Nu överväger jag att stämma leverantören för all tid soffeländet stjäl från min vistelse i sängen.  Det bor en djävul i soffan, så att när man duschat och ätit och bara råkar nudda dynan med skinkorna, så är man fast transport gigant kostenlos downloaden vollversion!

Innan man hunnit välja i TV:s programtablå, så har man tippat omkull och sömnapnén skvallrar om att man försvunnit in i dimman. Vaknar gör man först framåt midnatt, då man sömndrucken staplar mot sovrummet herunterladen.

Nu förstår jag precis hur det kan komma sig att några hellre väljer soffan än att vara sociala. Jag har blivit en SOFFLIGGARE: