Knappt en vecka efter special-holken sattes upp såg jag att ett Tornfalkpar anammat erbjudandet och tycks trivas utmärkt uppe under takutsprånget, med den släta ”klippväggen” under.  Det förefaller som att de uppfattar att ingen klarar av att klättra upp för den lodräta väggen och därför känner sig tryggare än i ett gammalt kråkbo i ett träd herunterladen.

Tornfalk

 Tranbo

 

2 ägg är lagda och klarar de bara av att försvara dem mot närgångna rävar, så skapas två nya stolpgångare någon gång i juni windows 7 with product key.

Husockupanten

Pärlugglan har ockuperat en av knipholkarna och skapat en bale för sin lilla familj weihnachtslieder zum downloaden kostenlos. Fotograf bakom alla bilderna är min högt värderade bror Wayne.  Hans kamera har tydligen specialobjektiv som själv letar rätt på fina motiv ?! 🙂