sophies freunde mode designer pc kostenlos downloaden
Propagandamegafonerna har börjat tjuta sin litania i sedvanlig ordning nu inför valet i höst. Nu ska det helt okritiskt basuneras vilka floskler som de hoppas ska upplevas som sanningar i god tid innan valet jahresplaner 2019 herunterladen.
En sådan utsaga återfinner vi i Suzanne Sellins blogg med fanatiskt tillskyndande unedrstöd från Leif Danielsson där han i sedvanlig ordning utgår från att jag som person är opålitlig och oärlig, alldenstund han inte har något att tillföra i sak telekom sicherheitspaketen.
Men hur pass sant är egentligen påståendet ?   Så här uttrycks saken i Hushållsbarometern 2013 :
Hushållsbarometern 2013_2Hushållsbarometern 2013
 Och den stora draken DN hanterar fakta på följande sätt:
http://www.dn.se/ekonomi/pensionarer-och-28-aringar-har-samma-inkomst/