Öh, eah, liksom, så att säga, typ,!

När programledare och journalister inte längre bryr sig om språklig disciplin, då faller mycket av budskapets innehåll bort herunterladen.

Frilandsjournalisten Per Liljas skulle ge en lång redogörelse för läget på Krimhalvön.

I genomsnitt fick vi lyssnare oss serverade uppskattningsvis i medeltal 4 st ”eeeah” i varje mening alte schlager herunterladen. Hans budskap minns jag knappt något av, men irritationen över allt lingvistiskt bråte han serverade lyssnarna med, ligger kvar i minnet.

Vid kortare samtal kan man jag stå ut med mycket, men när språkets arbetarelit inte längre förmår hålla ribban uppe, då börjar man fundera över hur de fått sina jobb houses for sims 4?

Även bland kulturarbetare har jag noterat att  företeelsen spritt sig som en slags patologisk narcissism. Somliga älskar tydligen sin egen röst så till den grad att de inte klarar av att låta tankepauserna återspeglas av tystnad, utan måste hålla ljudalstrandet uppe utan komminikativt innehål – eeeeeeahhh, Öhhhh herunterladen!