I morse hörde jag en kvinna som ringde in till Radions program ”Ring P1” med en undran varför det oftast är män och pojkar som skjuter smällare, mördar, våldtar och krigar scratch 2.0 download deutsch kostenlos?

En märklig fråga tycker jag !

Hur skulle det kunna vara på något annat sätt, när man betraktar de val som flertalet kvinnor gör herunterladen?  Enligt Charles Darwin fungerar det naturliga urvalet så att om flertalet honor väljer att fortplanta sig med de aggressivaste och starkaste hannarna, så försvinner så småningom fredsälskande dito in i utrotningens avlopp sky go inhalte downloaden. Därmed vinner i längden stora, brutala och aggressiva karlar i konkurrensen om att få sprida sina gener vidare. Inget som skiljer kvinnor från andra däggdjurshonor i det avseendet.  Jämför bara hur många inviter som Clark Olofsson fått gentemot motsvarande för Teppas Fågelberg, Lasse Åberg och mig själv herunterladen.

Under hela min levnadstid har flertalet kvinnor föredragit hannar som springer runt på gräset eller isen och vrålar sig hesa för att en läderboll eller gummitrissa hamnat på fel sida av en målad linje, framför intellektuella analyser och tekniskt know-how.  Då blir det precis som Darwin förutspådde herunterladen. Varför ska det behöva rendera i en fråga av typen som vi fick oss till livs i morse?  Men även det torde vara en följd av det naturliga urvalet kartenspiele kostenlos downloaden ohne anmeldung. Korkade brutala hannar ger även honlig avkomma, som bekant. Däri ligger förmodligen svaret ?