Tak på nybyggda varuhus som rsar in av sin egen belastning, järnvägsräls som nått materialutmattning utan att ansvariga reagerar, lok som inköps på grundval av design iställlet för funktionalitet, nio nybyggda förskolor i Umeå som har felkonstruerade golv  som avger giftiga gaser osv, osv… talking angela.

När jag gick igenom utbildningen var det naturvetenskapliga linjerna som var de prioriterade och som hade flest sökande.Nu verkar det vara estetiska linjerna som producerar konstnärer och designers som ska svara för utvecklandet av en alltmer teknologiskt komplicerad samhällsstruktur how to download teamspeak. Att resultatet blir förödande kan knappast förvåna någon enda självständigt tänkande medborgare.

Och effekten blir med nödvändighet att oskyldiga människor och djur omkommer eller skadas herunterladen. Okunnighetens era har inletts med oönskad tydlighet.