Om du en mörk stjärnklar natt tittar uppåt och en smula bort från dina vardagsbekymmer så kan du i bästa fall se en liten del av vår egen galax ca 100 000 000 000 stjärnor + vår närmaste granngalax Andromeda med ungefär dubbelt så många stjärnor traffic racer herunterladen.

Tänk dig nu att du sträcker ut ena handen mot en liten helt mörk fläck någon stans mellan de stjärnor du kan se och utåt från Vintergatans centrum räknat windows 10 iso downloaden 64 bit. Forma pekfingret och tummen till en ring av en svensk tiokronas storlek.
Tänk dig sedan att du riktar dit vårt starkaste rymdteleskop för en långtidsexponering kika app herunterladen.

Bakom den mörka cirkeln kommer du att finna i genomsnitt ca 100 000 av de totalt 400 000 000 000 galaxer som ryms inom vår synbara del av vårt universum swype sprachen herunterladen funktioniert nicht. Och typiskt för var och en av dessa är att de inrymmer just mellan 100 000 000 000 – 200 000 000 000 stjärnor som vår sol, var och en.

OCh sedan har våra främsta forskare mage att utanpå allt detta förespegla att det troligaste är att det kryllar av andra sådana universa, men vi kan aldrig avgöra ifall de döljer sig som väldiga parallella universa eller som ultramikroskopiska små porer i vårt eget, eller både och romsen deutsch.

Einstein uttryckte en filosofisk slutfråga efter att ha funnit reglerna för fysiken uttryckt i den speciella och den allmänna relativitetsteorin: ”-Vad som verkligen intresserar mig är huruvida Gud hade något val vid världens
skapande.”

Och vill jag tillägga: ”-I så fall, hade Judas något val brave herunterladen?