Tunnelmassorna från Klippens tunnelborrning i Umeälvens upprinningsområde har nu visat sig läcka metallsalter ut i grundvattnet och älvens sjösystem flatcast player downloaden. Jag drar mig till minnes f.d. socialdemokratiske kommunalrådets i Storumans kommun Runar Frohm, när han med stolt darr på sin frikyrkostämma, drog på med de positiva adjektiven över hur de även dragit ofantlig nytta av tunnelmassorna runt om i kommunen helvetica.

Propagandan ingick i Vattenfalls program för att övertyga oss tveksamma om nyttan av att göra samma sak mellan Vojmsjön och Stalon, som man gjort i Klippen i grannkommunen Storuman lernenen.

När Agnetha Mattson ifrågasatte framtida läckage av lakvatten från tunnelmassorna viftades hela frågeställningen undan med försäkran om massornas kontrollerade ofarlighet kita gutschein berlin herunterladen!

När skattehungrande sossar letar efter nya kommunala beskattningsbaser, övergår tydligen det hälsosamma kritiska förhållningssättet lätt över till blind tilltro till riskkapitalisternas betyganden herunterladen. Sossarna och storkapitalet har i alla tider gått hand i hand bakom de falska pamfletterna kring det klasslösa samhällets utopier.