Hatbrotten tycks öka i Danmark.

I fjol anmäldes drygt 300 men man uppskattar att mörkertalet är 3-dubbelt varför det troliga antalet begågna brott överstiger 1200.Idag fälldes den första domen med just rubricering HATBROTT blutdrucktabelle herunterladen.

Det gällde en 21-årig man som tidigare dömts för misshandel av en transperson och i detta fall smugit upp bakom en man som genomgick ett könsbyte och slog in en hamare i bakhuvudet, så att skallbenet krossades sharepoint kopie herunterladen aktivieren. Offret överlevde men med svåra men.

Andra typer av hatbrott riktar sig förutom mot sexuellt avvikande, mot ras eller religion.

Inget tyder på att situationen ser annorlunda ut i Sverige,

Man måste fråga sig vart vi är på väg när det i genomsnitt begås 4 grova hatbrott varje dag i grannlandet ?  Kanske borde vi införa obligatorisk buddism i skolan, leva och låt leva klingeltöne iphone herunterladen kostenlos. Varför all denna intolerans mot olika ? Är det ett uttryck för osäkerhet kring den egna personligheten eller bara ren ondska som tar sig dessa uttryck kurapplication? Jag förstår ärligt talat inte ett skit vad som leder fram till att man smyger upp bakom en främmande människa och slår in skallen med en hammare ?!??? herunterladen?