Om man koncentrerar sig på sådant som ger glädje, blir nog livet mer lustfyllt än om man stör sig på allt som känns orätt och fel.

Men jag måste likväl tillstå att jag inte kan förlika mig med nya tidens kräftgång på den translated into English. s.k. jämställdhetens altare. Jag syftar på den mediala framtoningen av könet i alla möjliga och omäjliga former av påverkande reklaminslag. Ta bara som ett axplock exempel som TV-reklamen för ”Kicks” och Siljaline, med sina förläjliganden av kvinnliga stereotyper g power free download. Ni vet de meningslösa utropen då den hårt sminkade kvinnan i sin fatala omognad ger upp det pikanta skriet för att hennes parfumflaska går i kras herunterladen. Eller Siljabåtarnas ”shopping, shopping, shopping, shopping……”

På något vis ska det väl vara meningen att skapa någon slags antipati mot könsrollsuppfattningarna och därmed ge intrycket av att produkten/varan är i takt med tiden android app lieder kostenlos downloaden. Men så dåligt genomfört att det väl snarare torde frammana en ny stereotyp, mer naiv och förlöjligande än någonsin tidigare !

Kanske är det ett tecken på att manbörjar bli gammal att manså fort tröttnar på allt fjantande. Denmanliga könsrollen är nämligen inte mycket bättre i sin mediala framtoning prezi video herunterladen. Att man ska kunna skratta åt machoidealen är väl helt okej, men varför måste underhållningsbranchen göra sina mansrollsfigurer så infantilt barnsliga c++ herunterladen kostenlos. Det är ju inte det minsta underhållande att se vuxna män fjanta som fjortonåringar, eller är det ?

Då var det slut på gnället för denna gång, så kan vi återgå till att glädjas åt vad det nu ev firefox 32 bit. kan finnas att glädjas över. Jo en sak, att den ständigt molande värken i ryggen tillfälligt ger med sig om jag badar i riktigt hett vatten och samtidigt gör de Yoga-övningar mina barn nu har lärt mig amazon kindle herunterladen. Det är så gudomligt skönt att få vila från värken, om än temporärt. Förmodligen är hela skiten totalt utslitet, men inflamationen i musklerna förstår jag mig inte på varifrån de kommer hela tiden where to download gimp?

Ja då har tydligen även jag hänfallit till att blogga om privatlivets bagateller. Men det ska då inte bli någonvana, det lovar jag.

Idag har jag satt upp fönsterfoder på östra väggen elster downloaden kostenlos. Riktigt nöjd med resultatet.Jag ska ta några bilder när jag fått tag på nya batterier till min kamera. Och mobiltelefonen saknar fortfarande täckning, nu på 3:dje dagen efter senaste åskviggen. RIngde Telia som upplyste om att masterna i Nyluspen, Volgsele och Latikberg var utslagna alla tre. Alla hade dock rapporterats som lagade idag, men kundtjänstens personal såg att detta inte stämde. Ännu ett utslag av omoralisk avsaknad av yrkesstolthet. Av samma slag som städerskan som stod och blåljög om att hon städat vårt förra trapphus varje vecka, trots att vi alla boende sett sandhögen som Arja sopat ihop ligga orörd i över två månader !

Den nya taktiken verkar vara –  blåljug så klarar du dig alltid.Bristen på yrkeskunnande och ansvarstagande kan alltid ersättas med en eller ett par lögner.