Lite filosofiska reflektioner:

Det sägs att alla våra celler har dött och ersatts med nya inom 7 år.

Men det skulle ju betyda att om det vi kallar ”jag” endast vore materia skulle det inte gå att straffa ett brott som begåtts för mer än sju år sedan !  Men vårt rättssystem kräver att du ska gå att straffa under längre tid än så firefox youtube video. För mord har man nyligen föreslagit att preskribtionstiden skall upphävas helt och hållet. Således räknar samhällets ordningsmakt med att personen definieras abstrakt och inte genom den cellsammansättning som bildar kroppen.  Statsmakten utgår således från att den personliga identiteten utgörs av någon slags immateriell definition – en själ minecraft kostenlos downloaden full version.

Men visst är det då lite konstigt att vårt sätt att organisera samhällen med sina lagar har flera tusen år på nacken utan att någon lyckats definiera vari denna själ består Download Christmas carols for guitar for free?